پردیس امام سجاد(ع) بیرجند

مراسم اختتامیه جشنواره غذاهای بومی و محلی در پردیس امام سجاد (ع) بیرجند

مراسم اختتامیه جشنواره غذاهای بومی محلی با حضور دانشجویان و کارکنان برگزار شد. این جشنواره که با هدف آشنایی با فرهنگ غذایی بومی و ترویج غذاهای سنتی در میان دانشجویان و کارکنان برگزار شده بود، با استقبال گسترده‌ای همراه شد.

 

در مراسم اختتامیه، پس از ارزیابی غذاها توسط داوران، از برترین غذاها و شرکت‌کنندگان تقدیر به عمل آمد. انواع غذاهای محلی از جمله آش‌های سنتی، نان‌ها و دسرهای بومی به نمایش گذاشته شد که نشان‌دهنده غنای فرهنگی و غذایی مناطق مختلف بود. 

 

این رویداد فرصتی بود تا شرکت‌کنندگان با فرهنگ و غذاهای محلی یکدیگر بیشتر آشنا شوند و لحظاتی صمیمانه و پرنشاط را تجربه کنند. در پایان، مسئولان پردیس ضمن قدردانی از برگزارکنندگان و شرکت‌کنندگان، بر تداوم برنامه‌های فرهنگی مشابه تأکید کردند.


روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، پردیس امام سجاد(ع) استان خراسان جنوبی 
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
[جهت عضویت در پایگاه خبری کلیک کنید](ble.ir/join/EVM9qS9mVL)